Foundation Matte&Cover - PAESE

Vurdering 

PAESE COSMETICS

0,00 kr

-239,20 kr

239,20 kr

Kjøp en hvilken som helst foundation i vår nettbutikk og få en blending sponge GRATIS!

Mer informasjon

Foundation Matte & Cover 30ml

Den intelligente Matte & Cover foundation er spesielt utviklet for fet og blandet hud. 

Den er vannbasert med silikoner og lar huden puste fritt, noe som hindrer dannelse av hudormer eller kviser. Fri for oljerDen innovative formelen talg-kontroll gjenkjenner og balanserer fete og tørre områder. Den nyeste generasjonen nylon, i form av aktive mikrosvamper, sprer fett på hudoverflaten for å gi en sterk, matt finish. Mikrosvamper jobber der huden skiller ut for mye naturlig olje, slik at de ikke bidrar til å tørke ut huden. Hyaluronsyre fukter dehydrerte områder av huden.  Som resultat blir huden perfekt glatt og matt, og eventuelle ujevnheter grundig maskert. 

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, NYLON-12, CYCLOMETHICONE, GLYCERIN, PEG-12 DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYBUTENE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PEG-12 DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, RETINYL PALMITATE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMAL, COUMARIN, GERANIOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, [+/- : CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891]

 Kjøp en hvilken som helst foundation i vår nettbutikk og få en blending sponge GRATIS!

  FRI FRAKT OVER 599 KR!

  30 DAGER ANGREFRIST 

  1-15 ARBEIDSDAGER FRAKT

  TRYGG HANDEL                

  KJAPP RESPONSTID

  ORIGINALE VARER

  IKKE TESTET PÅ DYR

  MADE IN EU

  DIREKTE FRA PRODUSENT 

Makeupartisten og stylisten @thereseaanonli, som har melasma/pigmenteringer, har testet vår foundation Matte & Cover (vi lovte full dekke), solpudder/bronzer Sun of Egypt og Loose Bamboo Powder (setting Powder)
- alle fra PAESE
img_6729.jpg

Jeg burde vært ansatt som testkanin for foundations som lover full dekk. For med disse flekkene er det umulig å skryte på seg “full coverage”.

Her tester jeg matte & coverage fra Paese. Den lover grundig dekk av ujevnheter og en matte finish.
Her er da mitt flekkete nakne ansikt klar for testing.

img_6791.jpg

Som dere ser gir forundation god dekk. Flekkene mine er så og si borte og det uten bruk av concealer. Jeg har heller ikke påført pudder over foundation, men huden er matt og fin. Konklusjonen er at foundation fra Paese holder det den lover.

Videre påførte jeg pudderet og solpudderet fra samme merke. Og den ferdige looken har dere kanskje allerede sett da den allerede er postet på sosiale medier.


Med pudder og solpudder blir huden flawless. Tommel opp for herlige produkter:)

Omtaler

Karakter 
2017-07-23

God foundationen. Sitter hele dagen.

Den passer perfekt til huden min. Jeg har kombinert hud, og synes denne er knall! Sitter hele dagen. Selv om den dekker veldig godt, ser den ganske naturlig ut. Jeg anbefaler!!

Karakter 
2016-11-08

Det er den beste foundation ever!

Anbefaler den på det sterkeste om du ønsker matt finish som varer hele dagen og super dekkevne. Jeg er veldig fornøyd med denne!

Skriv en omtale

Foundation Matte&Cover - PAESE

Foundation Matte&Cover - PAESE

LIGNENDE PRODUKTER