SKIN BALANCE COVER Fluid Foundation 30 ml - Pierre René Professional

Pierre René Professional

132,00 kr

Kjøp en hvilken som helst foundation i vår nettbutikk og få en blending sponge GRATIS!

Mer informasjon

SKIN BALANCE COVER Fluid Foundation 30 ml

Extra Longlasting Skin Balance med agurkekstrakt og vit. E er en hudpleiende foundation som gir et perfekt dekke, tilfører huden fuktighet og motvirker ujevnheter.

Foundation lysner og styrker huden og forbedrer dens elastisitet. Fargepigmentene jevner hudtonen og sikrer sminken for 12 h. Vannfast.  Passer for alle hudtyper.

CYCLOPENTASILOXANE, AQUA, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TRIHYDROXYSTEARIN, MAGNESIUM STEARATE, LAURETH-9, METHYL-PROPYL-BUTYLPARABEN, DIAZOLIDINYL UREA, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PARAFUM [MAY CONTAIN/ (+/-):CI 77891, MICA, CI 77499, CI 77491, CI 77492]

 Kjøp en hvilken som helst foundation i vår nettbutikk og få en blending sponge GRATIS!

  FRI FRAKT OVER 599 KR!

  30 DAGER ANGREFRIST 

  1-15 ARBEIDSDAGER FRAKT

  TRYGG HANDEL                

  KJAPP RESPONSTID

  ORIGINALE VARER

  IKKE TESTET PÅ DYR

  MADE IN EU

  DIREKTE FRA PRODUSENT 

" BeautyJungle er en relativt ny, norsk nettside med fokus på naturlige og økologiske beauty-produkter. De fleste produktene er parabenfrie og hypoallergeniske, som vil si at de ikke inneholder giftige og hormonforstyrrende stoffer. Jeg har lenge vært nysgjerrig på om økologiske sminkeprodukter er like gode som de ikke-økologiske, så jeg så på dette som en perfekt mulighet for å få testet det ut!


_MG_4671 
PIERRE RENÉ SKIN BALANCE FOUNDATION

Jeg hadde ganske store forventninger til denne foundationen, for jeg vet at den har fått en haug med gode omtaler. Den er hypoallergenisk og inneholder mange gode ingredienser som for eksempel agurk-ekstrakt og E-vitaminer og skal derfor være god for huden. Jeg tok fargen nr. 23 Nude som er en perfekt match når jeg har et lag med selvbruning på. Den påstår å ha 100% dekkevne og vare i 12 timer. Dette er enn tykk foundation som definitivt har full dekkevne, men den føles likevel ikke tung ut på huden. Den lukter utrolig godt og gir en semi-matt finish. Det lengste jeg har hatt den på er i 8 timer, men den sitter utvilsomt godt og så nesten like fin ut som når jeg først påførte den. Om du er glad i foundation med full dekkevne anbefaler jeg å sjekke ut denne!

Vilde H. Krüger

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

SKIN BALANCE COVER Fluid Foundation 30 ml - Pierre René Professional

SKIN BALANCE COVER Fluid Foundation 30 ml - Pierre René Professional

LIGNENDE PRODUKTER