NEW PARTY MAKEUP LOOK: FACE LACE!
Mar 19, 2024 BLOGG

"Da har vi kommet til den tiden i året hvor det er masse selskaper, kostymefester, juleball, nyttårsfeiring generelt ulike fest annledninger! Hva er vel da bedre enn en sminkelook som passer perfekt til annledningen? Jeg har gjort mange forskjellige festlooker på meg selv i det siste og må si at den looken dere ser under har vært en av mine favoritter hittil. Her om dagen fikk jeg en super spennende pakke i posten fra  Beautyjungle.no som blant annet innholdt denne elegante og pene masken under. Denne looken var derfor veldig unik og speisiell for meg! Jeg har alltid beundret gammeldagse filmer hvor kvinnene gikk med masker, røde lepper og perfekte eyelinerlinjer. Jeg elsket å se på det, men kunne aldri se meg selv i en slik type maske. Vet dere hva? Jeg elsket den mystiske og feminine følelsen av å ha den masken på, jeg hadde lett brukt en sånn maske på en kostymefest! Det beste med denne masken er det at den er utrolig lett å ta på. Slik du ser det, sånn er det. Selvklebende Du skal bare dra av øverste laget av teipet og kliste det på ansiktet!

Hva synes du, var det kult og kledde jeg det? Noe du kunne prøvd?"

Så gøy! Gilans innlegg om våre masker fra Face Lace var på forsiden av side2 i går! Vi håper på flere slike nyheter.

Tilbehør